Här är nya nyatunnelbanan.se

Du är på den helt nya sidan för nya tunnelbanan. Här samlas allt som har med utbyggnaden att göra. Precis som tidigare. Men det finns också en hög med nya karameller för dig som vill veta mer om ett historiskt projekt.

Nyhet  Nya tunnelbanan  2021-12-01

Ny navigering, en sida för allt rörligt material och aviseringar med senaste nytt från arbetsområdena är exempel på uppdateringar som du hittar på nya nyatunnelbanan.se.  

– Med aviseringar direkt från arbetsområdena kan vi kommunicera tydligare om vad som är på gång. Om en väg måste stängas av tillfälligt ska det vara lätt att hitta information om det, säger Madeleine Arlert, kommunikatör på nya tunnelbanan.   

– Och tycker du att vi stör ska du snabbt hitta hur du gör för att flagga det för oss. Vill du veta vad som händer på ett specifikt område, läsa senaste nytt eller sluka allt om upphandling ska du inte behöva gräva runt i massa menyer för att komma rätt, säger Henrik Engström, webbansvarig på nya tunnelbana. 

Tidplaner, bilder på konsten och ett gäng frågor med svar finns så klart kvar att dyka ner i.  

– De som besökt sidan tidigare kommer att se en stor skillnad visuellt – men mycket av den information som funnits tidigare ligger så klart kvar, säger Henrik Engström. 

Pressfrågor

Skriv till: Emma Sahlman
Telefon: 072-582 44 30

Har du frågor?

Skriv till: SL Kundtjänst
Telefon: 08-600 10 00